Professionele webhosting voor bedrijf en particulier !

 

 

ProfessionalWebhosting.nl is onderdeel van ProBEA Nederland en bestaat uit een team van enthousiaste en deskundige internetliefhebbers en werkt nauw samen met collega internetbedrijven, programmeurs en webdesigners etc. zodat wij u als klant van ProfessionalWebhosting.nl de juiste en beste service kunnen bieden.

ProfessionalWebhosting.nl staat voor wat u van professionele webhosting mag verwachten. Of het nu gaat om een visitekaartje online, een website m.b.t uw hobby, uw eigen webwinkel of een professionele bedrijfspresentatie, met een webhostingspakket van ProfessionalWebhosting.nl bent u altijd verzekerd van professionele en zeer stabiele webhosting.

 

24/7 Domeinregistratie

Alleen in Nederland zijn er al ruim 5.000.000 .NL domeinnamen geregistreerd. De kans dat u een (unieke) domeinnaam zult verzinnen welke ook nog vrij is om te registreren zal met de dag kleiner worden. Indien u een (unieke) domeinnaam laat in de avond of in het weekend wenst te registreren dan zult u bij de meeste collega bedrijven moeten wachten totdat uw bestelformulier in behandeling zal worden genomen waardoor de mogelijkheid bestaat dat iemand u al voor is geweest en u deze niet meer kunt registreren. Bij ProfessionalWebhosting.nl kunt u zelfs in het weekend uw (unieke) domeinnaam direct laten vastleggen op uw naam. Indien u online uw betaling doet voor de door u bestelde domeinnaam en webhostingspakket zal uw bestelling binnen een paar uur worden afgerond. Uw domeinnaam zal dan dus direct worden geregistreerd en uw webhostingspakket zal worden aangemaakt. Hierdoor kunt u indien gewenst dan ook direct aan het werk met uw website.

 

24/7 Storingsdienst

ProfessionalWebhosting.nl werkt samen met grote en zeer betrouwbare Internet Services Providers. Alle servers worden door zeer ervaren systeembeheerders onderhouden waardoor de servers altijd in uitstekende conditie zijn en de laatste nieuwe (veilige) softwareversies op de servers draaien. De servers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week onder toezicht waardoor eventuele storingen direct verholpen kunnen worden.

 

Gratis DNSSEC bij ProfessionalWebhosting.nl!

DNSSEC is een standaard en gratis service voor domeinnamen die gebruik maken van de nameservers van ProfessionalWebhosting.nl. DNSSEC wordt bij registratie automatisch aangezet voor alle domeinnamen die gebruik kunnen maken van DNSSEC (.NL, .COM, .NET, .BE, .DE, .ORG en .EU). Klik hier voor meer informatie.

 

Gratis website builder Installatron
Alle onze webservers zijn voorzien van Installatron. Hiermee kunt u gemakkelijk diverse scripts met een paar muisklikken automatisch laten installeren.

Een greep uit de meest geïnstalleerde scripts:

 

 

Met een hostingpakket van ProfessionalWebhosting.nl weet u zeker dat u goed zit. Op een aantal servers zijn 18+ websites toegestaan en heeft u een vraag, dan kunt u ons gewoon bellen! En dat kunnen niet veel hostingaanbieders zeggen! Heeft u vragen over de werking van een gratis website gemaakt met Installatron? Online worden al uw vragen beantwoord! Voor websites gemaakt met Installatron bieden wij geen persoonlijke ondersteuning aan.

 

 

Voordelige webhostingpakketten voor bedrijf en particulier

ProfessionalWebhosting.nl levert professionele webhosting tegen een zeer aantrekkelijk tarief. U kunt een keuze maken uit 1 van onze  webhostingpakketten die wij u te bieden hebben maar indien gewenst kunnen wij u ook een webhostingpakket geheel op maat leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Webhostingpakketten zijn gemakkelijk te upgraden

Bij ProfessionalWebhosting.nl kunt u gewoon een webhostingspakket nemen die op dit moment het beste bij u past. Mocht uw website in de toekomst meer bezoekers ontvangen waardoor u meer dataverkeer gaat verbruiken dan dat uw pakket toelaat? Dan kunt u op elk gewenst moment uw webhostingspakket upgraden met een Webhosting Upgradepakket.

 

Webhostingpakketten zijn OOK gemakkelijk te downgraden

Ja u leest het goed! Bij ProfessionalWebhosting.nl kunt u ook uw webhostingspakket downgraden. Als uw website ineens minder bezoekers zal ontvangen omdat u bijvoorbeeld geen reclame meer maakt of uw online campagne is afgelopen dan kan het zijn dat uw website voldoende heeft aan een kleiner webhostingspakket. Doordat u dan uw webhostingspakket 1 keer per jaar kunt downgraden betaald u dus bij ProfessionalWebhosting.nl nooit te veel.

 

Snelle webservers

De webservers waar ProfessionalWebhosting.nl gebruik van maakt zijn niet alleen snel omdat ze zijn aangesloten op een zeer stabiel en snel netwerk. Alle servers maken gebruik van de nieuwste technologie en zijn ruim bemeten waardoor er nooit meer klanten gehost worden dan technisch mogelijk of wenselijk is.

 

Hoge Uptime garantie

Een hoge uptime kan alleen bereikt worden indien het netwerk en servers goed worden onderhouden en dat er bij een eventuele storing direct zal worden ingegrepen. Alle servers waar ProfessionalWebhosting.nl gebruikt van maakt staan in Nederlandse datacentra, worden door zeer ervaren systeembeheerders onderhouden en worden 24/7 gemonitord. ProfessionalWebhosting.nl garandeert u een hoge uptime van 99,5% met uitzondering van gepland onderhoud. Indien deze hoge uptime niet gehaald zal worden dan kunt u aanspraak maken op de Niet Goed Geld Terug Garantie regeling. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over de Niet Goed Geld Terug Garantie.

 

Goede support

Bij ProfessionalWebhosting.nl staat een goede support hoog in het vaandel. Meestal kunt u uw vraag al terug vinden bij de "veelgestelde vragen" links in het menu. Mocht uw vraag niet hier in voorkomen dan kunt u altijd even contact opnemen met onze helpdesk. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u dan snel verder helpen.

 

Telefonisch bereikbaar

Indien u een medewerker van ProfessionalWebhosting.nl wenst te spreken dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Omdat wij onze tarieven zo laag mogelijk willen houden zijn wij alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 13.00u. tot 17.00u.  op het nummer 088 -  030 39 26.  Wenst u buiten deze uren telefonisch contact dan kunt u een telefonische afspraak maken door ons een e-mail te sturen met uw naam, telefoonnummer en de gewenste dag en tijd dat wij u kunnen bellen.

 

Niet Goed Geld Terug Garantie

ProfessionalWebhosting.nl zal er alles aan doen u te voorzien van professionele webhosting. Mocht u desondanks toch ontevreden zijn dan kunt u een beroep doen op onze Niet Goed Geld Terug Garantie. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.