Installatron

Wat is Installatron?

Installatron is een website waar je allerlei web applicaties kan downloaden. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor allemaal handige appjes voor je website. En wat is dan een web applicatie? Een web applicatie is eigenlijk heel simpel: software dat ontworpen is voor het beheren, verbeteren of toevoegen van functionaliteit aan een website. Voorbeelden hiervan zijn blogs, gastenboeken, forums, afbeeldingsgalerijen en e-commercesystemen. Hieronder staat een lijst met apps die je kan downloaden bij Installatron:

Apps voor Community Building

Community Building omvat forumsystemen (ook wel bulletinboards genoemd), gastenboeken en mailinglijst-applicaties. Hieronder een lijstje van apps over Community Building die je kan downloaden bij Installatron:

 

Apps voor Content Management

Content Management Systemen (CMS) zijn applicaties die zijn ontworpen om dynamische inhoud voor websites te beheren. Alle CMS-applicaties hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en ze bevatten allemaal een sjabloneringssysteem waarmee het uiterlijk / de stijl van webpagina's kan worden gecontroleerd. De meer geavanceerde toepassingen kunnen een vrijwel eindeloze lijst met extra functies bevatten, waaronder: categorieën; commentaar; gebruiker logins; polls; statistieken; bestandsbeheerders; FAQ-managers; enzovoort.

CMS-applicaties passen meestal in de volgende losse categorieën: blogs (ook bekend als weblogs), CMS's, portals (modulaire functies die kunnen worden toegevoegd aan een standaard paginalay-out met drie kolommen) en frameworks (doe-het-zelf-systemen). Hieronder een lijstje van apps over Content Management die je kan downloaden bij Installatron:

 

Apps voor e-Commerce en Business

Web gebaseerde zakelijke applicaties omvatten e-commerce systemen (ook wel winkelwagentjes genoemd) voor het beheer van verkoopwebsites, Customer Relationship Managers (CRM), klantondersteuningssystemen en projectmanagers. Hieronder een lijstje van apps over e-Commerce en Business die je kan downloaden bij Installatron:

 

Apps voor Foto's en Bestanden

Foto's en bestanden bevatten afbeeldingsgalerijen en andere toepassingen die helpen bij het beheren van afbeeldingen van websites, muziek, video's en andere multimedia. Hieronder een lijstje van apps over Foto's en Bestanden die je kan downloaden bij Installatron:

 

Apps voor Enquêtes en Statistieken

Enquêtes en statistieken bevatten verschillende statistische toepassingen waarmee websiteverkeer kan worden gemonitord en geanalyseerd, en Polling- en enquêtetoepassingen kunnen worden gebruikt om de opvattingen van websitebezoekers te bevragen. Hieronder een lijstje van apps over Enquêtes en Statistieken die je kan downloaden bij Installatron:

 

Apps voor Diversen

Contactformulieren, klokken, e-kaarten, URL-verkortingen en andere nieuwe toepassingen. Hieronder een lijstje van apps over Diversen die je kan downloaden bij Installatron: